Moustache Bikes představili rychlé elektrokolo

Francouzský výrobce Moustache Bikes uvedl na trh nové elektrokolo Friday 27 FS Speed, které má nabízet koktejl „zábavy, rychlosti a dlouhověkosti“.

E-bike je možné si pořídit ve dvou verzích, s jednou, nebo dvěma bateriemi. Díky tomu je možné se vydat na výlety do opravdu dalekého okolí. Pokud zvolíte kolo se dvěma bateriemi, pak máte k dispozici kapacitu až 1125 Wh. Kolo využívá motor Bosch Performance Line Speed, dále nabízí Nyon ovládací konzoli s barevným a dotykovým displejem a integrovanou GPS. Elektrokolo umožňuje jízdu o rychlosti 45 kilometrů v hodině, pro společnost Moustache Bikes by se mělo stát kýženým průnikem do světa rychlejších vozidel. Pochopitelně má veškeré komponenty a vybavení atestovány na zvýšenou rychlost dopomoci, je vybaveno zpětnými zrcátky a podléhá registraci a pojištění.

„Charakteristika městského trhu elektrokol je velmi odlišná od sportovního. Nárůživí cyklisté chtějí mít tu nejnovější technologii, takže pro ně musíte mít každý rok novou kolekci. Zatímco, jak já říkám, nenáruživí cyklisté, ti mají jiné potřeby. Pro ně je důležitá dostupnost a kontinuita, a kvůli tomu není podstatné, aby se kolekce představovaly každý rok. Možnost náhradních dílů je důležitější než nejnovější technologie v této kategorii,“ uvedl spoluzakladatel značky Moustache Greg Sand.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Vytisknout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Informace na našem webu jsou pro všechny zdarma, oproti tomu magazín je zpoplatněn. Můžete si ho tedy objednat pohodlně až do vaší schránky formou předplatného tištěné verze anebo do vašeho počítače, tabletu či chytrého telefonu.

E-bike od a do z

Doporučujeme

RoadCycling.cz

roadcycling.cz

electricbikers.cz

Mitsubishi Motors

https://www.mitsubishi-motors.cz

www.repase-aku.cz

https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-jizdnich-kol

PowerBox.one

www.powerbox.one