Eurobike bude rekordní, víme termín na 2025

Eurobike bude letos rekordní, za rok se ve Frankfurtu sejdeme už v červnu a letošní premiéra „tureckého Eurobiku“ kvůli volbám zrušena.

Nová veletržní sezona se rozjíždí a výrazně do ní promlouvá největší světová výstavní akce Eurobike ve Frankfurtu nad Mohanem (třetímu ročníku v tomto německém městě předcházelo třicet úspěšných let ve Friedrichshafenu). Jako kombinovaný veletrh pro obchodníky a koncové zákazníky směřuje nadcházející Eurobike k dalšímu účastnickému rekordu s více než 1 900 vystavujícími firmami a značkami! Po třech zahajovacích dnech vyhrazených mezinárodnímu odbornému publiku a novinářům (3. – 5. července) bude 6. a 7. července následovat festivalovo-výstavní víkend pro širokou veřejnost s akcemi a exhibicemi.

Za rok už v červnu

Už nyní organizátoři ze společnosti fairnamic GmbH oznámili termín Eurobiku 2025. Vězte tedy, že v příštím roce opanuje tato akce frankfurtské výstaviště od 25. do 29. června. Stefan Reisinger, jednatel společnosti fairnamic GmbH, vysvětluje: „Eurobike 2025 se mírně posouvá na konec června, tedy před začátek hlavní prázdninové sezony na většině trhů. Včasné oznámení termínu dává celé branži potřebnou jistotu a možnost vše naplánovat. Nás těší, že po výjimečném roce 2024 s olympijskými hrami a fotbalovým mistrovstvím Evropy ve Frankfurtu budeme moci v roce 2025 opět začít klasicky a klidněji, před startem Tour de France.“

Berlín otevře sezonu

Než se rozrazí vrata frankfurtských výstavních hal letos v červenci, jsou v plánu další dvě velké akce, ve kterých mají prsty rovněž organizátoři Eurobiku. Je to VELOBerlin ve dnech 13. až 14. dubna 2024, kde najdeme inovace a trendy ze světa jízdních kol a především elektrokol. Jedná se již o dvanáctý ročník tohoto úspěšného formátu v německém hlavním městě. S rozsáhlým programem a více než 200 vystavovateli, velkorysými testovacími tratěmi, přednáškami, workshopy a závody se v Berlíně opět uskuteční oslava lásky k cyklistice a e-bikemobilitě.

Za elektrokoly do Jakarty

Druhou akcí, která je na programu také hned zkraje sezony, je od 30. dubna do 4. května 2024 premiérový ročník Asiabike Jakarta v Indonésii. Místem konání je výstaviště JIE (Jakarta International Expo Kemayoran), kde se souběžně uskuteční třetí ročník výstavy elektrických vozidel a elektromobility Periklindo (PEVS). Produktové portfolio nového veletrhu zahrnuje tradiční jízdní kola, elektrokola a elektroskútry, e-motocykly a všechny další související segmenty. Společnost fairnamic má díky partnerské síti Messe Frankfurt perfektní zázemí pro rozšíření stávajícího specializovaného veletrhu elektrické mobility o Asiabike Jakarta.

Turecký Eurobike zrušen

Naopak jeden výpadek je také již znám: Eurobike Istanbul 2024 se neuskuteční na konci března, jak bylo původně plánováno. K loni ohlášené premiéře Eurobike Istanbul byla směřována velká očekávání, ovšem vše překazila politika. Poté, co turecká vláda oznámila konání místních voleb právě v termínu konání veletrhu, automaticky to znamenalo i zrušení výstavy. Souběžně s volbami nelze takovouto akci pořádat. Sice se nabízelo přeložení očekávané premiéry veletrhu Eurobike Istanbul o týden dříve na 20. až 23. března 2024, ale to nakonec organizátoři odpískali, neboť se vyskytlo vícero komplikací a překážek. Nyní se tedy čeká na nový termín premiéry tureckého Eurobiku v roce 2025. Další informace najdete na www.eurobike.com.

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Vytisknout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Informace na našem webu jsou pro všechny zdarma, oproti tomu magazín je zpoplatněn. Můžete si ho tedy objednat pohodlně až do vaší schránky formou předplatného tištěné verze anebo do vašeho počítače, tabletu či chytrého telefonu.

E-bike od a do z

Doporučujeme

RoadCycling.cz

roadcycling.cz

electricbikers.cz

Mitsubishi Motors

https://www.mitsubishi-motors.cz

www.repase-aku.cz

https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-jizdnich-kol

PowerBox.one

www.powerbox.one