FOR BIKES s elektrokoly, technologiemi a cestovatelským festivalem

Čtrnáctý ročník veletrhu FOR BIKES dá o předposledním březnovém víkendu prostor technologiím a potěší cestovatele.

Už počtrnácté se v halách letňanského výstaviště PVA EXPO PRAHA uskuteční cyklistický veletrh FOR BIKES, který bude i letos plný novinek a nabídne ještě více zajímavostí ze světa cyklistiky.

Ve dnech 22. až 24. března budou haly výstaviště hostit expozice významných značek prezentujících své novinky a trendy, a to jak z odvětví sportovní, tak i rekreační cyklistiky. Nebude chybět ani možnost testování elektrokol v Hale 4, kde si mohou zájemci vyzkoušet velké množství modelů. Pro děti budou připraveny testovací zóny a jednou z letošních novinek veletrhu bude také zóna pro start-upy, kde se budou prezentovat nejnovější technologie.

Kdo přijede na veletrh na kole, může využít služeb dvou servisních míst, která budou po celou dobu k dispozici.

Program pro cestovatele i koloběžkáře

Ti, kteří rádi cestují na dvou kolech, ocení cestovatelský festival, který bude součástí doprovodného programu veletrhu o víkendu 23. a 24. března. Zde bude možné načerpat inspiraci či rady od světových cestovatelů.

Co ještě najdete na veletrhu? PVA EXPO PRAHA nabídne velkou zónu Hot Wheels s novou dvojitou minirampou, v níž si budou moci zajezdit i příchozí návštěvníci. Kola a koloběžky budou zdarma k zapůjčení. V sobotu se v Hot Wheels minirampě bude konat SCOOTSHOP.CZ KICK OF SEASON MINIRAMP JAM na freestyle koloběžkách pod taktovkou obchodu Scootshop.cz. Na své si přijdou i nejmenší. V zóně bude po celou dobu veletrhu připravena sekce plná Hot Wheels hraček. Letošní novinkou bude představení modulárního pumptracku od světového výrobce, firmy Parkitect.

Kdo se chce setkat s významnými osobnostmi světa cyklistiky i mimo něj, neměl by si nechat ujít připravovaný program v Hale 3. Tam se také dozví mnoho zajímavých informací z oboru. A kdo si chce zazávodit, může se přihlásit na cyklistický závod na horských kolech MTB FOR BIKES 2024. Trať o délce zhruba 45 kilometrů povede z výstaviště do Letňanského lesoparku a zpět. Závodníci mohou soutěžit v sedmi kategoriích.

Ještě více pomoci

Veletrh FOR BIKES dlouhodobě pomáhá potřebným díky spolupráci s projekty Kola pro Afriku a Cesta za snem. Letos bude ještě více možností, jak pomoci, a to díky rozšíření spolupráce s projektem Dejme šanci dětem. Návštěvníci mohou do Letňan přivézt nepotřebná kola všech typů a velikostí, kterým bude vdechnut nový život a budou předána tam, kde pomohou. Organizátor veletrhu, společnost ABF, a.s., se dlouhodobě zabývá tématem udržitelnosti, recyklace a ekologie, a tak přemění spolu s partnery odložená kola na funkční dárky pro děti v dětských domovech a na dopravní prostředky pro školáky v Africe.

Fotografie jsou ilustrační z loňského ročníku, podrobnosti o veletrhu najdete na www.forbikes.cz.

 

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Vytisknout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Informace na našem webu jsou pro všechny zdarma, oproti tomu magazín je zpoplatněn. Můžete si ho tedy objednat pohodlně až do vaší schránky formou předplatného tištěné verze anebo do vašeho počítače, tabletu či chytrého telefonu.

E-bike od a do z

Doporučujeme

RoadCycling.cz

roadcycling.cz

electricbikers.cz

Mitsubishi Motors

https://www.mitsubishi-motors.cz

www.repase-aku.cz

https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-jizdnich-kol

PowerBox.one

www.powerbox.one