Očista nejvyšší kvality

Top přípravek na očistu elektrokol Cyklostar Performance & Servis jsme vyzkoušeli a můžeme doporučit!

Dopřát elektrokolu voňavý očistný proces, to je cílem každého e-bikera. Domácí značka Cyklostar vyráběná šumperskou firmou Everstar je již legendou v produkci přípravků pro mytí kol a elektrokol. Z modelové řady jsme vybrali osvědčený Cyklostar Performance & Servis.

V PRVNÍ LINII

Byl vyvinutý pro profesionální, servisní a týmové použití, jinými slovy tedy pro nasazení v nejsložitějších podmínkách! Je určený na rámy, řetězy, převodová ústrojí a ostatní součásti elektrokol. Cyklostar doporučuje také použití této verze čistidla jako optimální náplně do praček na čištění řetězu, kde funguje velmi dobře. Přípravek je navíc biologicky odbouratelný a ekologicky šetrný.

VERDIKT

Cyklostar naneseme pomocí rozstřikovače na znečištěné části elektrokola mimo brzd, ložisek a tlumičů. Za malou chvíli vidíme, jak se nečistoty rozpouštějí a stékají po povrchu. Odstranění této provozní špíny a nánosů můžeme podpořit působením štětečku nebo kartáčku, kterými lze inkriminovaná místa doslova vydrhnout. Potom stačí čistič pouze spláchnout vodou. Je-li elektrokolo znečištěno více a řetěz nebo pastorky jsou stále ještě od šmíru a mastnoty, je dobré postup opakovat a znovu si pomoci štětečkem.

S výsledkem mytí s pomocí Cyklostaru býváme vždy spokojeni. Zpravidla hned po mytí oklepeme e-bike od vody, setřeme vodu z rámu, pevných částí a kol speciální utěrkou z mikrovlákna a potom suchým hadříkem vysušíme řetěz. Je-li k dispozici kompresor a vzduchová pistole, je nejlepší vodu vyfoukat z celého řadicího systému. Poté namažeme řetěz, zkontrolujeme na stojanu chod řazení a máme hotovo! Více informací najdete na www.cyklostar.cz, základní balení 0,5 litru s rozprašovačem stojí 168 Kč, dvoulitrové balení stojí 357 Kč a pětilitrové 842 Kč. Kanystr o objemu 20 litrů je za 2 902 Kč.

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Vytisknout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Informace na našem webu jsou pro všechny zdarma, oproti tomu magazín je zpoplatněn. Můžete si ho tedy objednat pohodlně až do vaší schránky formou předplatného tištěné verze anebo do vašeho počítače, tabletu či chytrého telefonu.

E-bike od a do z

Doporučujeme

RoadCycling.cz

roadcycling.cz

electricbikers.cz

Mitsubishi Motors

https://www.mitsubishi-motors.cz

www.repase-aku.cz

https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-jizdnich-kol

PowerBox.one

www.powerbox.one