Thule si odváží ocenění iF Design Award 2024

Značka Thule sklidila vavříny za design svých produktů a nepřestává inovovat.

Společnost Thule získala při letošním udílení cen iF Design Award celkem dvanáct ocenění. Rok 2024 se tím stal pro švédskou outdoorovou značku rekordním. Thule zaznamenalo stoprocentní míru úspěšnosti, kdy zvítězilo se všemi 12 podanými přihláškami, a zařadilo se tak mezi 20 celosvětově nejúspěšnějších společností, které se letos soutěže účastnily. Ze švédských značek bylo Thule tou vůbec nejúspěšnější.

Henrik Eriksson, Global Director Design ve společnosti Thule, neskrýval nadšení: „Je to fantastický způsob, jak začít nový rok. V roce 2024 Thule uvádí na trh více nových produktů než kdykoli předtím a dokonce vstupujeme do dvou nových kategorií s dětskými autosedačkami a produkty pro bezpečnou přepravu psů. Mnohá ocenění jsou proto skvělým důkazem našeho závazku k produktovému designu. Věříme, že všechny produkty by měly být snadno použitelné, vysoce kvalitní a vyrobené tak, aby vydržely. Jsme rádi, že naše filozofie rezonuje s ostatními. Byli jsme oceněni v několika různých produktových kategoriích, což jasně ukazuje, že ve všem co děláme, je obsažena silná DNA, která definuje design Thule.”

Zvláštní uznání získal kočárek Thule Urban Glide 3, který získal ocenění iF Gold Award. Letos tuto cenu získalo pouze 75 z 11 800 přihlášených výrobků. Takto zněl verdikt poroty: „Thule přináší jedinečný a svěží pohled na dětský kočárek. Odolný, robustní a dokonale navržený design vzbuzuje důvěru, hodnověrnost a pohodlí. Byl navržen s ohledem na dlouhou životnost, může růst s rodinou jednoduchým začleněním nových komponentů, jak se dítě vyvíjí. Perfektní kočárek pro aktivní městské rodiče.”

Thule se nachází ve velmi dynamické fázi bezprecedentního tempa vývoje a uvádění nových produktů na trh. Investice do výzkumu a vývoje nemají obdoby a Thule nadále posouvá hranice designu a funkčnosti v outdoorovém sektoru. Loni na podzim byl tento závazek podtržen pořádáním THEX – Thule Experience – ikonické události, na které se sešli ambasadoři značky a více než 600 hostů a novinářů. Tato módní show a přehlídka produktů ukázala hloubku a celý záběr značky a poskytla živý pohled do budoucnosti Thule.

Tina Liselius, Vice President Brand ve společnosti Thule: „Jsme naprosto nadšeni, že můžeme být svědky toho, jak značka Thule dosahuje nových výšin uznání. Tento úspěch nejen stanoví nový rekord společnosti Thule, ale také podtrhuje neúnavné nasazení, kreativitu a tvrdou práci našeho týmu. Naše cesta byla vždy vedena vášní vyvíjet produkty, které jsou nejen inovativní, ale také hluboce rezonují s potřebami a sny našich uživatelů. Toto uznání nás motivuje k dalšímu posouvání hranic designu a funkčnosti.“

Přehled oceněných produktů roku 2024:

  • Kočárek Thule Urban Glide 3
  • Nové autosedačky Thule Elm a Thule Maple a také isofixová základna pro autosedačky Thule Alfi (vše navrženo ve spolupráci s Modyn)
  • Přepravní klec pro psy Thule Allax a vozík za kolo pro psy Thule Bexey (navrženo ve spolupráci se Semcon Design)
  • Stan Thule Outset pro montáž na tažné zařízení
  • Revoluční nosiče kol Thule Epos a Thule Verse
  • Vozík za kolo Thule Chariot Sport 2 Double
  • Nová verze světově nejoblíbenějšího střešního boxu Thule Motion 3
  • Střešní platforma Thule Caprock

 

iF Design Award je jedno z nejprestižnějších světových ocenění za design. Značka iF International Forum Design byla založena roku 1953 v Německu a od roku 1954 každoročně uděluje ocenění v 6 disciplínách a 70 produktových kategoriích. Do soutěže jsou každoročně přihlášeny tisíce produktů z desítek zemí světa. Cena iF Design Award je spolehlivým znakem výjimečného designu pro spotřebitele i designérskou komunitu. Více informací o soutěži najdete zde.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Vytisknout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Informace na našem webu jsou pro všechny zdarma, oproti tomu magazín je zpoplatněn. Můžete si ho tedy objednat pohodlně až do vaší schránky formou předplatného tištěné verze anebo do vašeho počítače, tabletu či chytrého telefonu.

E-bike od a do z

Doporučujeme

RoadCycling.cz

roadcycling.cz

electricbikers.cz

Mitsubishi Motors

https://www.mitsubishi-motors.cz

www.repase-aku.cz

https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-jizdnich-kol

PowerBox.one

www.powerbox.one