E-biky FISCHER s motory Brose

Úspěšné partnerství pokračuje a dlouholetý německý výrobce elektrokol FISCHER bude i v následujících letech montovat na svoje e-biky osvědčené produkty elektrického pohonného systému Brose. Obě společnosti prodlužují spolupráci až do roku 2027 a jedná se o skutečně dlouholeté partnerství trvající od roku 2019.

Výrobce FISCHER spoléhá nejen na jedinečné vlastnosti tichých a příjemných pohonů Brose, ale také na další vývojové novinky berlínského výrobce pohonů. Na moderním e-biku je mimo jiné instalován moderní displej Allround včetně snímače rychlosti.

Benjamin Doll, vedoucí oddělení řízení ve společnosti MTS Group, která distribuuje jízdní kola FISCHER, k tomu říká: „Jsme rádi, že se podařilo prodloužit smlouvu o další tři roky a že se můžeme i v budoucnu spolehnout na výkonné motorové systémy Brose vyrobené v Německu. Našim zákazníkům tak budeme i nadále nabízet skvělý zážitek z jízdy.“

Společnost FISCHER je již téměř 75 let synonymem pro vysoce kvalitní a oceňovaná jízdní kola. V roce 2012 se firma zcela zaměřila na elektrokola a v roce 2019 zařadila do výroby pohony Brose. Vývoj neustává a například loni značka přešla od pohonných jednotek s hliníkovým tělem na ty z magnesiové slitiny.

Výrobce nyní používá motory Brose Drive S Mag v nejvyšších verzích u modelů Montis (horské elektrokolo) a Terra (univerzální sportovní terénní kolo), zatímco C Mag je integrován do prémiových verzí FISCHER Cita (městské elektrokolo) a FISCHER Viator (trekingové elektrokolo).

Daniel Wolde-Giorgis, vedoucí oddělení Brose E-Bike, dále pokračuje: „Když se průkopník cyklistiky, jako je FISCHER, věnuje našim výrobkům po tak dlouhou dobu a trvale, hovoří to ve prospěch naší inovační síly a vynikajícího zpracování motorů Brose. Rádi bychom poděkovali za důvěru, kterou v nás tento výrobce opakovaně vkládá.“

(Vyobrazený žlutý e-bike je model Fischer 8.0i Montis – poznámka redakce.)

Systémy Brose nabízejí správné řešení pro každé použití – ať už se jedná o městská, trekingová nebo horská elektrokola. Firma přenesla své dlouholeté zkušenosti dodavatele elektromotorů pro automobilový průmysl na kola elektrickým pohonem. V berlínském sídle firmy přibližně 140 zaměstnanců vyvíjí a vyrábí pohony, které se používají v modelech více než 30 výrobců po celém světě. Ve spojení se speciálně vyvinutými displeji, bateriemi a aplikací Brose tvoří pohony dokonale sladěný elektrický ekosystém, který umožňuje všem uživatelům mimořádně harmonický zážitek z jízdy.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Vytisknout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Informace na našem webu jsou pro všechny zdarma, oproti tomu magazín je zpoplatněn. Můžete si ho tedy objednat pohodlně až do vaší schránky formou předplatného tištěné verze anebo do vašeho počítače, tabletu či chytrého telefonu.

E-bike od a do z

Doporučujeme

RoadCycling.cz

roadcycling.cz

electricbikers.cz

Mitsubishi Motors

https://www.mitsubishi-motors.cz

www.repase-aku.cz

https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-jizdnich-kol

PowerBox.one

www.powerbox.one