Posezení jako na obláčku

Otestovali jsme gelové sedlo značky MAX1.

Bolavé nebo otlačené sedací partie mohou být důvodem, proč na elektrokolo na několik dní zanevřeme. Proto je nutné věnovat výběru sedla dostatečnou pozornost a zvolit model určený právě pro e-bikery. Dobré zkušenosti máme s nabídkou sedel domácí značky MAX1.

Pro posezení jako na obláčku je určeno pohodlné turistické sedlo MAX1 Gello Sport s gelovou výplní, která se přizpůsobí specifické ergonomii těla. Díky tomuto měkkému gelu sedlo netlačí na žádnou část našich sedacích partií. Specifické tvarování v místě sedacího nervu eliminuje nepříjemné pocity z dlouhé jízdy a dokáže zpříjemnit i skutečně dlouhý výlet. Spodní konstrukce sedla je tuhá a na ocelových vzpěrách. Montáž sedla je bezproblémová a jeho povrch odolá poškrábání nebo odření a snadno se omývá i udržuje v čistotě. Hmotnost je 455 gramů, cena 630 Kč.

Více informací najdete na www.max1.cz.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Vytisknout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Informace na našem webu jsou pro všechny zdarma, oproti tomu magazín je zpoplatněn. Můžete si ho tedy objednat pohodlně až do vaší schránky formou předplatného tištěné verze anebo do vašeho počítače, tabletu či chytrého telefonu.

E-bike od a do z

Doporučujeme

RoadCycling.cz

roadcycling.cz

electricbikers.cz

Mitsubishi Motors

https://www.mitsubishi-motors.cz

www.repase-aku.cz

https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-jizdnich-kol

PowerBox.one

www.powerbox.one