Rakouská společnost vozí na elektrokole urny

Společnost z Vídně vozí na elektrokole urny se spálenými ostatky nebožtíků. Ty bere i na projížďku oblíbenými místy, kde se jako živí toulali.

Vídeňská pohřební služba Bestattung Memoria využívá při své činnosti elektrokolo. Prezentace společnosti nepůsobí vůbec nijak ponuře, naopak. I elektrokolo Frieda, které využívá, rozhodně nevypadá jao dopravní prostředek, který vozí nebožtíky. „Prvním urnovým kolem v Rakousku zahajujeme nejnovější etapu vídeňské pohřební kultury. Mnozí touží po tom, aby byl pohřeb v souladu s životním prostředím a zároveň preferuje menší počet aut na silnicích. Na toto přání odpovídáme naším elektrickým urnovým kolem,“ uvádí společnost.

Ta nabízí, že kolo odveze urnu na místo, kde má být uložena: „Viditelně a stabilně dopravíme urnu na kole na místo posledního odpočinku. Předtím se můžeme společně vydat na cyklotúru po oblíbených místech a působištích zesnulých. S elektrokolem Memorias je poslední čestné kolo přes Grätzel, přes Ring nebo na Dunajském ostrově klimaticky neutrální a umožňuje obzvlášť osobní rozloučení.“ 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Vytisknout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Informace na našem webu jsou pro všechny zdarma, oproti tomu magazín je zpoplatněn. Můžete si ho tedy objednat pohodlně až do vaší schránky formou předplatného tištěné verze anebo do vašeho počítače, tabletu či chytrého telefonu.

E-bike od a do z

Doporučujeme

RoadCycling.cz

roadcycling.cz

electricbikers.cz

Mitsubishi Motors

https://www.mitsubishi-motors.cz

www.repase-aku.cz

https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-jizdnich-kol

PowerBox.one

www.powerbox.one