Rozzo konečně také v elektrice!

Značka Rozzo, kterou vyrábí a distribuuje JMC Trading Mohelnice, má pro sezonu 2023 v nabídce elektrokola s motory Brose a Vinka.

Značka Rozzo má u nás již třicetiletou tradici exkluzivního zakázkového výrobce rámů i kol. Získala si pověst hodně kvalitní „garážovky“, se kterou v oblasti návrhu a konstrukce rámů spolupracovali i jiní, větší výrobci. Před třemi lety tato značka přešla pod křídla společnosti JMC Trading, která má na trhu dlouholetou zkušenost a je známá mimo jiné distribucí nizozemského brandu BBB. Nová značka Rozzo tedy našla patřičné zázemí včetně nových montážních hal v moravské Mohelnici a svoje know-how promítá do větší produkce. Kromě obsáhlé nabídky klasických bicyklů budou v nové sezoně dostupná i elektrokola. Zatím je připraveno pět modifikací tří modelů v cenách od 58 900 do 149 990 Kč. Značka hodlá zachovat kvalitativní a cenovou úroveň svých bicyklů, takže levnějším modelům se nevěnuje.

Vlajkovou lodí je karbonový trailový e-bike s názvem Rozzo Sherpa. Rám vypadá exkluzivně včetně nejmenších detailů. Odpružení se zdvihy 150 mm je doplněno motorem Brose S Mag (s točivým momentem 90 Nm). K dispozici budou dvě verze stroje podle výbavy – Sherpa NX se sadou Sram NX 1 Eagle a Sherpa SLX se sadou od Shimana, odpružení dodal RockShox.

Horské elektrokolo s pevným rámem nese název Rozzo Volt a používá motor Vinka. I zde jsou připraveny dvě varianty podle komponentového osazení Shimanem Acera nebo Alivio. Oživením nabídky na trhu může být také nízkonástupové a bytelné e-SUV Rozzo Lift, rovněž s motorem Vinka a komponenty Shimano. Toto zajímavé a rozhodně neotřelé elektrokolo je dodáváno ve velikostech rámu 17 nebo 21 palců a v elegantním černém laku. Více informací o značce najdete zde.

Text: Ondřej Vysypal, Mike Koukal, foto: Mike Koukal

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Vytisknout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Informace na našem webu jsou pro všechny zdarma, oproti tomu magazín je zpoplatněn. Můžete si ho tedy objednat pohodlně až do vaší schránky formou předplatného tištěné verze anebo do vašeho počítače, tabletu či chytrého telefonu.

E-bike od a do z

Doporučujeme

RoadCycling.cz

roadcycling.cz

electricbikers.cz

Mitsubishi Motors

https://www.mitsubishi-motors.cz

www.repase-aku.cz

https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-jizdnich-kol

PowerBox.one

www.powerbox.one