V Česku vznikla nová značka elektrokol Levit

Český výrobce kol BP Lumen při svých 30. narozeninách uvedl na trh zcela novou značku elektrokol a kol s názvem Levit. Levit se zaměřuje na elektrokola, klasická kola s nejširším výběrem v kategorii městské mobility.

Začátkem září měla svou premiéru na největším evropském cyklistickém veletrhu – Eurobike v německém Friedrichshafenu a domácí česká premiéra proběhla 4. listopadu v Hradci Králové. „Jsme rádi, že se nám opět podařilo posunout se dál a 30 let našich zkušeností a vývoje jsme vložili do jednoho rozhodnutí, a to začít znovu s novou značkou elektrokol a jízdních kol Levit, cycling & mobility,“ řekl výkonný ředitel BP Lumen, Lukáš Bárta. Levit se zaměřuje na elektrokola, ale v jeho kolekci jsou také klasická kola. Nejširší výběr nabízí v kolech pro městskou mobilitu, která se stává jednoznačným trendem v dopravě. Na své si přijdou ale také cyklo výletníci nebo milovníci trailů.

Značka si dává záležet na moderní geometrii rámů a kvalitním osazení. Kola budou mířit nejen mezi české zákazníky, ale postupně se dostanou k cyklistům po celé Evropě. Značka Levit tvrdí, že právě „Kolo a vše kolem něj, je medicína na náš uspěchaný život. To kolo, které pomůže lidem lépe se přemísťovat po zahlcených městech, radostněji trávit volný čas a bezpečněji se pouštět za dobrodružstvím.“

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Vytisknout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Informace na našem webu jsou pro všechny zdarma, oproti tomu magazín je zpoplatněn. Můžete si ho tedy objednat pohodlně až do vaší schránky formou předplatného tištěné verze anebo do vašeho počítače, tabletu či chytrého telefonu.

E-bike od a do z

Doporučujeme

RoadCycling.cz

roadcycling.cz

electricbikers.cz

Mitsubishi Motors

https://www.mitsubishi-motors.cz

www.repase-aku.cz

https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-jizdnich-kol

PowerBox.one

www.powerbox.one