Veletrh Taipei Cycle plánuje další ročník, na místě i online

Jen málokdo si dovolí plánovat jakoukoliv veřejnou akci. Veletrh v Taipei ale už oznámil, že další ročník se uskuteční, a to od 3. do 6. března 2021. Konat se prý bude nejenom ve virtuální podobě.

Událost se stále více zmaměřuje na kola. Oproti loňsku by zde mělo být jednou tolik vystavovatelů z firem, které e-bike vyrábějí. „Pokud se neúčastníte byznysu kolem elektrokol, nemůžete v budoucnu vydělávat peníze. Své produkty musíte upgradovat, a to i za pomoci druhých,“ uvedl šéf firmy KMC Robert Wu. Ředitel Meridy Michael Tseng dodal: „Know-how a technologie kolem e-biků a baterií se stále akcelerují, proto je třeba vložit se do byznysu právě nyní.“

Veletrh by se měl konat v Taipei, ale také v digitálním prostředí. To se bude skládat z virtuální haly, ve které si návštěvníci budou moci prohlédnout nabídku vystavovatelů. Dále pak z online networkingové platformy, na které si budou moci byznys klienti domluvit a naplánovat online schůzku. V online prostředí proběhnou také přednášky a workshopy, které se budou přenášet po internetu. Takto proběhne módní show, Cycle Salon a také diskusní forum.

Část veletrhu, která bude online, začne stejný den jako fyzická část, ale pokračovat bude celý jeden měsíc. „Pandemie transformovala dynamiku obchodu a přesunula svět směrem k digitálu. Jsme nadšeni, že si tento fakt osvojil i veletrh Taipei Cycle Online,” prohlásil Walter Yeh z Asociace světových obchodních center.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Vytisknout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Informace na našem webu jsou pro všechny zdarma, oproti tomu magazín je zpoplatněn. Můžete si ho tedy objednat pohodlně až do vaší schránky formou předplatného tištěné verze anebo do vašeho počítače, tabletu či chytrého telefonu.

E-bike od a do z

Doporučujeme

RoadCycling.cz

roadcycling.cz

electricbikers.cz

Mitsubishi Motors

https://www.mitsubishi-motors.cz

www.repase-aku.cz

https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-jizdnich-kol

PowerBox.one

www.powerbox.one