Festival Life nebude

Festival sportu, tance a zábavy, jeho značnou část loni zabírala elektrokola, se konat letos nebude. Počkat si na něj musíme až na příští rok.

„S politováním Vám musíme oznámit, že koronavirová krize v eventovém průmyslu zasáhla i náš festival Life! Jsme nuceni jej vzhledem k okolnostem letos zrušit. Současná omezení a obecně panující strach veřejnosti by pověsti festivalu jistě neprospěly. Věříme, že naše rozhodnutí chápete a doufáme, že s námi zůstanete do příštího ročníku 2021. Zároveň bychom chtěli poděkovat všem vystavovatelům, kteří nás v této nelehké době podporovali. Všem vystavovatelům, kteří s námi byli odhodlaní festival uspořádat, pokud to jen bude možné. Vaší podpory si velice vážíme a obzvláště v této nelehké době. Na co se těšit do roku 2021? Rádi bychom Vám spolu s organizačním týmem představili nová témata, která bychom chtěli v roce 2021 na festivalu otevřít. Na programu Festivalu Life! 2021 budeme usilovně pracovat, aby se nám povedlo vynahradit absenci letošního ročníku. Budeme rádi i za Vaše tipy a návrhy, jak festival obohatit, která témata rozpracovat, a na co se zaměřit,“ uvádí pořadatelská firma BVV.

Loni se zde navích elektrokol, jako jsou  konala konference Jízdní kola a elektrokola – sport současnosti a mobilita budoucnosti, která se zabývala například výkonem, rychlostí elektrokola a příslušnými normami a předpisy. Probírala se zde také petice za zvýšení dopomoci motoru na 32 km/h. Hovořilo se i o novým typech elektrokol typu Cargo a Gravel, novými motory, typy a kapacitami baterií.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email
Vytisknout

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Informace na našem webu jsou pro všechny zdarma, oproti tomu magazín je zpoplatněn. Můžete si ho tedy objednat pohodlně až do vaší schránky formou předplatného tištěné verze anebo do vašeho počítače, tabletu či chytrého telefonu.

E-bike od a do z

Doporučujeme

RoadCycling.cz

roadcycling.cz

electricbikers.cz

Mitsubishi Motors

https://www.mitsubishi-motors.cz

www.repase-aku.cz

https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-jizdnich-kol

PowerBox.one

www.powerbox.one